‘Een frisse en mensgerichte leider’

Christelijke basisschool Het Mozaïek is gevestigd in een ruim schoolgebouw in Zeewolde. Met een hecht en betrokken team geven wij hier uitdagend onderwijs aan zo’n 200 leerlingen. Dit doen we in de klassen en op de leerpleinen van ons gebouw. Op onze school betrekken wij de kinderen bij hun eigen leerproces en zorgen we voor een rijke leeromgeving. De zaakvakken bieden wij aan met de methode VierKeerWijzer. We vinden het belangrijk dat de leerlingen op hun eigen niveau bediend worden, daarom werken de leerlingen die meer aan kunnen met Levelwerk en is er één keer per week een middag voor hoogbegaafde leerlingen. Ook werken wij met Snappet. De leerlingen verwerken bij ons steeds meer digitaal. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen goed worden voorbereid op de maatschappij van de toekomst. Samen gaan we op weg naar later! Stichting Codenz is een onderwijsorganisatie die toekomstgericht onderwijs wil geven aan al haar leerlingen. De stichting bestaat uit tien scholen voor primair onderwijs met een Christelijke grondslag. De scholen onderscheiden zich door een eigen onderwijsprofiel. Wegens vertrek van onze huidige directeur zijn wij voor basisschool Het Mozaïek op zoek naar een:

Profiel

Onze nieuwe directeur werkt met ons aan het stevig neerzetten van de doorgaande lijn binnen de school. Met frisse energie neem je ons vanuit een gezamenlijk geformuleerde visie mee in onderwijsvernieuwingen. Daarnaast bestendig en borg je de reeds ingezette ontwikkelingen.

Onder jouw leiding werken we vanuit een professionele cultuur aan onze persoonlijke en teamontwikkeling. Je treedt daadkrachtig op wanneer nodig en beleeft er plezier aan om het boegbeeld van onze vooruitstrevende school te zijn.

"Ieder kind veelzijdig en uniek"

Jij als onze nieuwe directeur:

 • bent empathisch, benaderbaar en hebt een open houding naar collega’s, ouders en leerlingen;
 • geeft ruimte en vrijheid en bent betrokken en beschikbaar;
 • werkt vanuit een duidelijke visie en bent innovatief;
 • bent niet bang om knopen door te hakken;
 • hebt bij voorkeur (leidinggevende) ervaring in het onderwijs;
 • bent christen en geeft hier actief invulling aan.

Wij bieden:

 • een school die zich richt op een rijke leeromgeving waarin kinderen de ruimte krijgen hun talenten te ontwikkelen;
 • een enthousiast team;
 • een team van collega-directeuren die elkaar graag inspireren;
 • ontwikkelkansen m.b.t. opleiding en training;
 • goede arbeidsvoorwaarden conform de huidige cao-PO.
 • 0,6 FTE

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Heb je naar aanleiding van deze oproep interesse of heb je nog vragen, bel dan vrijblijvend met Kim van Aalten (adviseur werving) op 06-40051829. Reageren is mogelijk t/m 21 september 2020, we ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande button. De voorgesprekken vinden plaats in week 40, de gesprekken met de benoemingsadviescommissie vervolgens in week 41 en eventueel in week 43.

Deel deze vacature